Gyvoji kosmetika




Raudonasis oksidas

Raudonasis oksidas

Matinis mineralinės kilmės spalviklis.
Naudojamas gaminant mineralinę dekoratyvinę kosmetiką: pudras, akių šešėlius, skaistalus, lūpų blizgius, balzamus, toninius balzamus bei kremus. Juo galima „paspalvinti“ dušo želes, kremus, kūno losjonus, muilus etc

Klientų atsiliepimai:

Atsiliepimų apie šį produktą nėra
Prašome prisijungti norint parašyti atsiliepimą
Joomla Templates by Joomlashack