Gyvoji kosmetika




Yangu aliejus

Šalto spaudimo, nerafinuotas. Laukinis.

  Šalto spaudimo, nerafinuotas.

  Laukinis

  Bot.  Calodendrum Capense

  Kilmės šalis: Zambija

 

  Yangu aliejaus ypatinga sudėtis idealiai tinka mišriai, riebiai odai prižiūrėti. Pasižymi stipriomis sebumo išsiskyrimą reguliuojančiomis savybėmis. Taipogi puikiai tinka „pažaboti garbanotus“ plaukus.

  Calodendrum capense medis labai paplitęs Pietinėje Afrikos dalyje, užauga iki 20 metrų aukščio. Yangu aliejus labai populiarus Afrikoje, tradiciškai naudojamas Kikuju genties gyvenančios Kenijos kalno papėdėje.

  Taigi, yangu aliejus:

- reguliuoja odos sebumo išsiskyrimą todėl idealiai tinka mišriai, riebiai bei į aknę linkusiai odai prižiūrėti;

- nepaprastai gerai susigeria į odą nepalikdamas riebalinio sluoksnio;

- saugo odą ir plaukus nuo UV;

- maitina ir atstato pusiausvyrą;

- maitina ir saugo plaukus;

  Naudojamas grynas arba mišiniuose su kitais augalinais ir eteriniai aliejais

Klientų atsiliepimai:

Atsiliepimų apie šį produktą nėra
Prašome prisijungti norint parašyti atsiliepimą
Joomla Templates by Joomlashack