Gyvoji kosmetika




Saldžiujų migdolų aliejus

Ekologiškas. Šalto spaudimo, nerafinuotas.

Ekologiškas. Šalto spaudimo, nerafinuotas.

Sertifikuotas: Ecocert

Lot. Prunus amygadus dulcis.

Kilmės šalis : Ispanija

 

  Aliejus spaudžiamas iš migdolų riešutų. Pasižymi odą švelninančiomis ir raminančiomis savybėmis. Gerai maitina odą, puikus masažo aliejus.

 

  Migdolo medis, kaip ir abrikosas, priklauso slyvų šeimai. Priklausomi nuo augimo aplinkybių, migdolo riešutas gali būti kartus ir nuodingas arba priešingai – saldus; iš pastarojo ir yra spaudžiamas šviesiai gelsvos migdolų aliejus.

  Dar senovės Egipte šis aliejus buvo labai vertinamas; aukštajam luomui priklausančios egiptietės jį naudodavo medaus masažams.

  Dėl savo savybių, migdolų aliejus plačiai naudojamas šiuolaikinėje kosmetikos pramonėje. Tačiau jokia kosmetikos priemonė su migdolų aliejumi (dažniausia rafinuotu) negali pakeisti gryno, nerafinuoto aliejaus.

  Taigi, migdolų aliejus:

- švelnina suskirdusią ir sutrūkinėjusią odą;

- ramina odos sudirgimus;

- skatina žaizdelių gijimą;

- labai tinka sausai, trapiai odai;

- naudojamas strijų profilaktikai;

- padeda pašalinti galvos pleiskanas;

- puikus masažo aliejus ir eterinių aliejų „nešėjas“;

 - labai gerai nuvalo makiažą.

  Naudojamas grynas arba mišiniuose su kitais augaliniais ir eteriniais aliejais vietoj dieninio ir naktinio kremo.

Klientų atsiliepimai:

Atsiliepimų apie šį produktą nėra
Prašome prisijungti norint parašyti atsiliepimą
Joomla Templates by Joomlashack