Gyvoji kosmetika




Ricinos aliejus

Šalto spaudimo, nerafinuotas. Ekologiškas.

Šalto spaudimo, nerafinuotas.

Ekologiškas. Sertifikuotas: Ecocert

Bot. Ricinus Communis

Kilmės šalis: Indija

  Tai pats tirščiausias augalinis aliejus.
   Šis aliejus, pasirodo, ne tik stiprina blakstienas, plaukus, nagus, bet ir:
    - jame esanti ricinoleino rūgštis stabdo mikrobų augimą, dėl to šis aliejus pasižymi valančiomis savybėmis;
    - pasižymi odą šviesinančiomis savybėmis (šviesina tamsias odos dėmelės pvz. nėštumo metu), tam jis maišomas su erškėtuogių aliejumi bei salierų, morkų sėklų eteriniais aliejais;
    - nuramina sudirgusią odą ir tinka esant odos infekcijai (aknė, grybelinės infekcijos) ;
    - idealiai tinka makiažui valyti (ypač akių);
    - dėl tirštos konsistencijos, puikiai tinka dekoratyvinės kosmetikos gamybai (lūpų blizgiai, akių tušai, lūpų balzamai);

Klientų atsiliepimai:

Atsiliepimų apie šį produktą nėra
Prašome prisijungti norint parašyti atsiliepimą
Joomla Templates by Joomlashack