Gyvoji kosmetika




Molukinio tungamedžio riešutų aliejus

Šalto spaudimo, nerafinuotas, valytas tik mechaniškai.

Molukinio tungamedžio riešutų aliejus (angl. Kukui oil)

Šalto spaudimo, nerafinuotas, valytas tik mechaniškai.

Lot. Aleurites triloba arba Aleurites moluccana

Kilmės šalis: Indija

 

Tai labiausiai ir geriausiai ir greičiausiai susigeriantis aliejus iš visų mums žinomų aliejų. Todėl jis idealiai tinka maišyti su kitais, lėtai susigeriančiai aliejais, pvz.: puikapių, kviečių gemalų, abrikosų kauliukų, migdolų, sviestmedžio etc.

Savybės:

- giliai maitina odą, regeneruoja;

- ramina odą ir padeda jai atsigauti;

- tinka sausos ir labai sausos odos priežiūrai;

- taip pat sutrūkinėjusios, suskirdusios ir besilupančios odos gydymui;

- kadangi labai gerai susigeria, puikia tinka suskirdusioms rankoms bei pėdoms;

- dėl tos pačios savybės, kad gerai susigeria į odą, jis yra puikus eterinių aliejų „nešėjas“, t.y. padeda giliai jiems įsiskverbti į odą;

- atstato pažeistų plaukų struktūrą (ypač mišinyje su Yangu aliejumi);

- gerai įsiskverbia į plauką;

- labai tinka „nepaklusniems“ plaukams „sutvarkyti“;

Pastaba, šis aliejus jautrus oksidacijai, todėl, gaminant balzamus ar kremus su šiuo aliejumi, būtina dėti augalinio vit. E.

Klientų atsiliepimai:

Atsiliepimų apie šį produktą nėra
Prašome prisijungti norint parašyti atsiliepimą
Joomla Templates by Joomlashack