Gyvoji kosmetika




Makadamijos riešutų aliejus

Šalto spaudimo, nerafinuotas. Ekologiškas.

Šalto spaudimo, nerafinuotas.

Ekologiškas. Sertifikuotas: Soil Association

Bot. Macadamia Ternifolia

Kilmės šalis: Kenija

   Savo savybėmis kiek primena migdolų riešutų aliejų, tačiau geriau ir greičiau susigeria į odą, gan stipriai kvepia riešutais.
   Makadamijų riešutų aliejus:
    - giliai drėkina ir maitina odą;
    - saugo odą nuo išsausėjimo bei atstato drėgmės trūkumą (pvz. po deginimosi saulėje);
    - jame gausu riebiųjų rūgščių, kurios savo sudėtimi artimos odos sebumui, todėl tinka mišriai bei riebiai odai, o taip pat jautriai ir sausai odai;
    - ramina ir saugo odą (šiek tiek apsaugo nuo UV);
    - tonizuoja limfinę sistemą, todėl itin tinka naudoti odą stangrinančiuose masažo mišiniuose (pvz. su pankolio, kipariso, rozmarino, greipfruto ar kitais odą stangrinančiais eteriniais aliejais);
    - gerina kraujo cirkuliaciją (pvz. mišinys su puiklapių aliejumi ir pipirmėtės ea pavargusių kojų masažui) ;
    - padeda apsaugoti nuo strijų susidarymo (ypatingai mišinyje su avokadų, kviečių gemalų, erškėtuogių aliejais ar taukmedžio sviestu);
    - puikiai tinka sausiems plaukams atgaivinti;

  Aš asmeniškai labai mėgstu šį aliejų: balzamas pagamintas iš makadamijų aliejaus, kakavos sviesto bei imbierinės citrinžolės kvepia pyragais Smile.

Klientų atsiliepimai:

Atsiliepimų apie šį produktą nėra
Prašome prisijungti norint parašyti atsiliepimą
Joomla Templates by Joomlashack