Gyvoji kosmetika




Lazdyno riešutų aliejus

Šalto spaudimo, nerafinuotas. Ekologiškas.

Šalto spaudimo, nerafinuotas.

Ekologiškas. Sertifikuotas: Ecocert

Bot. Corylus Avellana

Kilmės šalis: Turkija

  Vienas iš veiksmingiausių sebumo išsiskyrimą reguliuojančių aliejų, todėl dažnai naudojamas mišriai, riebiai ir į aknę linkusiai odai prižiūrėti. Naudojamas vienas arba mišinyje su vynuogių kauliukų bei simondsijų aliejais pridedant eterinių aliejų: tikrųjų levandų, arbatmedžių, greipfrutų, mėtinių eukaliptų, morkų sėklų, kedrų, kiparisų, lauramedžių etc.
   Šis aliejus:
    - neužkemša porų, todėl tinka naudoti esant odos inkštirams;
    - labai gerai susigeria į odą, tad yra geras eterinių aliejų "nešėjas";
    - jis valo ir švelnina odą bei saugo nuo išsausėjimo;
    - padeda greičiau atsinaujinti odos ląstelėms ir skatina žaizdelių gijimą;
    - didina odos elastingumą;

Klientų atsiliepimai:

Atsiliepimų apie šį produktą nėra
Prašome prisijungti norint parašyti atsiliepimą
Joomla Templates by Joomlashack