Gyvoji kosmetika




Dygminų aliejus

Šalto spaudimo, nerafinuotas. Ekologiškas.

  Šalto spaudimo, nerafinuotas.

  Ekologiškas. Sertifikuotas Ecocert

  Bot. Carthamus Tinctorius

  Kilmės šalis: Argentina

 

  Dygminų aliejus yra vienas iš daugiausia turinčių omega- 6 riebiųjų rūgščių. Jis stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą, o jame esantis vitaminas K, suteikia šiam aliejui kuperozę gydančių savybių. Be to, jame gausu antioksidantų, kurie savo ruožtu lėtina odos senėjimą.

  Dygminų aliejus:

- idealiai tinka į raudonį, kuperozę linkusios odos priežiūrai;

- suvytusios, bei paakių odos priežiūrai;

- atstato odą bei palaiko jos elastingumą;

- atstato odos drėgmės pusiausvyrą;

- pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis;

- lengvos konsistencijos, gerai susigeria į odą;

- sausų ir itin sausų plaukų priežiūrai;

- esant plaukų slinkimui

  Naudojamas grynas arba mišiniuose su kitais augaliniais ir eteriniais aliejais.

  Geras masažo aliejus, „šildantis“, giliai prasiskverbia į odą. Sumaišius su juodųjų pipirų, imbierų eteriniais aliejais padeda esant raumenų skausmams.

 

  Pastaba: jautrus oksidacijai, laikyti šaldytuve, sunaudoti per 6-8 mėnesius nuo atidarymo.

Klientų atsiliepimai:

Atsiliepimų apie šį produktą nėra
Prašome prisijungti norint parašyti atsiliepimą
Joomla Templates by Joomlashack