Gyvoji kosmetika




Abrikosų kauliukų aliejus

Ekologiškas. Šalto spaudimo, nerafinuotas.

Ekologiškas. Šalto spaudimo, nerafinuotas. 

Bot. Prunus Armenica

Kilmės šalis: Europa

  Puikus bazinis aliejus saugantis ir jauninantis odą. Naudojamas gydant egzemą bei aknę. Jame gausu vitaminų A, B1, B2, B6, B17, E. Tai lengvai susigeriantis aliejus, idealiai tinka tiek veido tiek viso kūno masažui.

  Abrikosmedis yra mažas medelis augantis vidutinio klimato zonose. Jis priklauso tai pačiai slyvų šeimai kaip ir persiko medis, vyšnia, migdolas etc. « Abrikosas» kilęs iš arabiško « albarquq » reiškiančio « ankstyvas » dėl to, kad jis pražysta anksti pavasarį. Ilgą laiką buvo manoma, kad arbikosmedis yra kilęs iš Armėnijos (iš čia jo lotyniškas pavadinimas), tačiau tikroji jo gimtinė  - Kinija.

  Būtent šalto spaudimo abrikosų kauliukų aliejus yra ypač turtingas oleino rūgštimi bei vitaminais A ir E.

  Taigi, abrikosų kauliukų aliejus :

- suteikia odai spindesio ;

- atgaivina, regeneruoja ir sulėtina odos senėjimą ;

- prasiskverbia į gilesnius odos sluoksnius ją maitindamas, tonizuodamas ir padidindamas odos elastingumą.

- saugo nuo išsausėjimo ;

- gerai susigeria ir nepalieko riebios plėvelės.

  Jis idealiai tinka :

- suglebusiai, pavargusiai ir blyškiai odai (veido, kaklo, dekoltė) atgaivinti ;

- aliejų mišiniams po saulės vonių ;

- masažams (veido, kūno, rankų).

- kaip dieninis ir naktinis veido aliejus (vienas arba mišiniuose su kitais aa ir ea).

  Pastaba : Nepatingėkite kartą į dieną 3-5 minutes švelniai pamasažuoti veido odą, tai daug naudingiau nei brangūs kremai ar kaukės, kurias užsitepę, per keletą sekundžių norime išvysti stebuklą.

Klientų atsiliepimai:

Atsiliepimų apie šį produktą nėra
Prašome prisijungti norint parašyti atsiliepimą
Joomla Templates by Joomlashack